Demni.net

Prefață

Demni.net este un blog ce are ca scop principal dezvaluirea adevarurilor despre care majoritatea oamenilor nu au cunostinta.Spre deosebire de alte surse Ortodoxe(bloguri in general),care publica zi de zi articole,multe dintre ele probabil dificile majoritatii(din pacate),am hotarat ca este nevoie si de un site/blog care sa contina in marea sa parte, articole edificatoare si esentiale omului de rand sau celor inca nedumirti si confuzi ,deoarece astfel de articole initiatoare in drumul catre adevar(mai mult ascuns) nu prea exista sau cel putin nu le-am descoperit inca.

Daca totusi vor exista mesaje greu de digerat pentru „omul de rand” , rugam la o permanenta intelegere,la un respect in exprimare si la o atentie sporita.Asa cum am precizat anterior, blogul este dedicat celor care nu sunt foarte la curent cu ceea ce se intampla in jurul nostru,asa ca dupa studierea articolelor postate de noi,va rugam sa cititi articolele celorlalte blog-uri/site-uri/surse Ortodoxe si sa va documentati cat de mult se poate de acolo .

Articolele de baza ale blogului le veti gasi in meniul/coloana situat/a in partea superioara a site-ului si sunt primordiale pentru noii vizitatori.

MARE ATENTIE ! Multe dintre informatiile de pe internet aferente subiectelor postate aici pot fi false, asa ca va sfatuim sa verificati sursele amanuntit,eventual vizitand site-urile aflate in rubrica Bloguri Recomandate.

Dezvoltati-va un spirit critic/meticulos si fiti atenti la absolut orice !Raul se poate infiltra oriunde.Incredeti-va cu totii in Hristos si cautati in adancul vostru sentimentele ce au dus in trecut poporul Roman pe culmile vitejiei!Nu va lasati niciodata dominati,manipulati,calcati in picioare,indiferent cine va infrunta si incearca sa va umileasca.

Luptati prin toate posibilitatile contra sistemului, pastrandu-va credinta cea dreapta,ORTODOXIA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: